AȚI UITAT PAROLA/UTILIZATORUL ?

CREAZĂ CONT

De ce să aleg țigara electronică?

Mai puțin toxică, fără mirosuri urâte, fără gudron

Țigara electronică poate satisface nevoia de nicotină a corpului, lichidele de reîncărcare conținând, la alegere, nicotină în diferite nivele. Nicotina din vaporii inhalați ajunge în doar câteva secunde în circuitul sangvin.
Țigara electronică nu este un instrument pentru a renunța la fumat. Țigara electronică nu este o jucărie, fiind absolut interzisă minorilor, iar utilizarea ei nu este recomandată nefumătorilor. Se recomandă folosirea lichidelor cu conținut cât mai scăzut de nicotină, ideală fiind utilizarea lichidelor ce nu conțin deloc nicotină.

Fumul țigărilor convenționale conține arsenic, fenol, benzen, poloniu 210, acetonă, cianură, DDT (insecticid), naftalină, amoniac, butan, gudron, plumb, metanol, în total peste 4000 de substanțe toxice foarte dăunătoare atât pentru fumător cât și pentru cei din jurul său.Țigara electronică nu produce fum, atomizatorul vaporizează e-lichidul din cartușe producând vapori.

Vaporii țigărilor electronice nu conțin gudron sau monoxid de carbon. Vaporii au un aspect și un gust ce încearcă să se apropie de cel al țigărilor clasice, în cazul lichidelor cu arome de tutun. De asemenea, atunci când se folosește țigara electronică se pot alege lichide cu arome diferite, o largă gamă de fructe dar și arome diverse (cafea, ciocolată, energizant, etc.) în funcție de preferințele fiecăruia.

Țigara electronică este compusă din baterie și un dispozitiv de vaporizare (clearomizor, cartomizor, atomizator). Vaporizatorul dispune de o rezistență internă care încălzește lichidul din cartuș, producând vapori. Bateria se activează manual în momentul inhalării, provocând încălzirea filamentului rezistenței.

Gudronul, monoxidul de carbon și alte produse cancerigene sunt principala cauză a bolilor provocate de fumat. Lichidul pentru țigara electronică constă în principal din nicotină dizolvată în propilen-glicol sau glicerină vegetală ,în funcție de tipul lichidului, apă și arome alimentare. De asemenea lichidul conține de obicei anumite ingrediente, arome alimentare care dau vaporilor un gust specific, cele mai întâlnite fiind cele de tutun, tutun caramelizat, mentă ,vanilie sau fructe. Există de asemenea variante de lichid fără gust. Nu există suficiente studii pentru a putea afirma cu siguranță faptul că țigara electronică este sănătoasă, necunoscându-se cu exactitate efectele utilizării acestor dispozitive pe termen lung, însă, studiile efectuate până în prezent, arată o toxicitate mult mai redusă a țigărilor electronice, comparativ cu țigările convenționale.

Economii substanțiale

Un alt aspect care nu trebuie neglijat atunci când vorbim de țigara electronică, este aspectul economic. Pentru un fumător care fumează în jur de un pachet de țigări pe zi, costurile se reduc în prima lună cu aproximativ 40% , însă, începând cu a doua lună, odată ce țigara electronică a fost cumpărată, costurile se reduc cu până la 80%, singura cheltuială fiind lichidul și, la un interval aproximativ de două săptămâni, o rezistență nouă.

O viață lipsită de fum și economii substanțiale, acestea sunt principalele avantaje ale țigării electronice față de țigările convenționale. Faptul că țigara electronică funcționează este dovedit de milioanele de vaperi din întreaga lume, vaperi care au înlocuit fumul cu aburi. Este nevoie doar de modelul potrivit și de un strop de ambiție!

Importatori direcți, cu experiență

Suntem importatori direcți, una dintre primele firme din România, ce activează în acest domeniu. Oferim prețuri corecte și produse originale.Vă ajutăm în alegerea modelului potrivit, cu siguranța unei garanții reale.

Produse originale, prețuri corecte

Datorită popularității de care se bucură în întreaga lume țigările electronice , au apărut pe piață o sumedenie de imitații, aceste produse neridicându-se însă la standardele de calitate și siguranță ale modelelor originale.

Vezi produsele

Țigara electronică funcționează! E mai ușor decât crezi.
SUS