AȚI UITAT PAROLA/UTILIZATORUL ?

CREAZĂ CONT

De ce noi?

Am fost printre primele firme din România, din acest domeniu, am utilizat și comercializat țigările electronice încă de la primii pași făcuți de producători în dezvoltarea și perfecționarea acestor dispozitive. Știm că țigara electronică funcționează, este un fapt demult dovedit.

Vă oferim mai multe motive, pentru care, credem noi, puteți alege cu încredere EverGrin.ro ca magazinul dumneavoastră de țigări electronice, componente, lichide și accesorii. Știm ce vindem, o facem de multă vreme.

01

EXPERIENȚĂ

Suntem una dintre primele firme din România ce activează în acest domeniu, importatori direcți, cu mulți ani de experiență în utilizarea și comercializarea țigărilor electronice. De la început, am evitat să comercializăm clone ieftine, aducând doar produse fabricate de producătorii consacrați, pionieri ai industriei țigărilor electronice. Experiența îndelungată ne ajută să înțelegem nevoile clienților, să alegem din nenumăratele noi modele și dispozitive doar pe cele care într-adevăr merită, căutând întotdeauna menținerea unui raport echilibrat calitate/preț.

02

TRANSPARENȚĂ

Întotdeauna, pe e-tigara.eu producătorul unui anumit set sau al unei anumite componente va fi specificat clar, în descrierea produsului, pentru a nu exista confuzii.Încercăm , de asemenea, să oferim în pagina fiecărui produs informații și specificații cât mai detaliate, instrucțiuni de utilizare precum și o serie de sfaturi utile.Dacă doriți informații suplimentare, vă stăm la dispoziție, cu amabilitate și răbdare.Atunci când achiziționați un produs de pe site-ul nostru, știți întotdeauna exact ce cumpărați.

03

CALITATE

Toate modelele comercializate au fost testate în prealabil, atât de către noi cât și de către clienții noștri și au fost alese doar cele care se ridică la standardele minime cerute pentru produsele de acest tip. Nu vindem copii ieftine, asemănătoare din punct de vedere estetic cu produsele originale, dar mult inferioare ca funcționare. Suntem importatori direcți, achiziționăm produsele direct de la producători. Dacă există elemente de siguranță, pentru verificarea autenticității, aceste vor fi întotdeauna prezente pe produsele comercializate de noi.

04

CONSILIERE

Vă stăm oricând la dispoziție, telefonic sau în magazine, pentru a clarifica orice nelămuriri, întotdeauna cu amabilitate, respect și răbdare. Vă ajutăm să alegeți modelul potrivit, în funcție de necesități. Vă explicăm cum funcționează și cum se utilizează corect țigara electronică, care sunt diferențele între diferitele modele, avantajele și dezavantajele fiecăruia. Un mod de utilizare corect este esențial pentru vă putea bucura la maxim de ceea ce oferă țigara electronică.

05

GARANȚIE

Toate produsele comercializate de noi vor fi însoțite, întotdeauna de bon de casă sau factură fiscală. Toate produsele, exceptând consumabilele, dispun de garanție reală. Vom încerca să rezolvăm orice problemă cu produsele achiziționate, în cel mai scurt timp. Alegând Evergrin.ro, alegeți siguranța unei garanții reale. Evitați firmele fantomă, ce oferă garanții fictive și produse contrafăcute.

06

FIDELIZARE

Dorim să ne păstrăm clienții și totodată să le mulțumim pentru încrederea acordată, astfel, oferim atât un sistem de puncte, cu diferite nivele de discount, pentru clienții online, cât și carduri de fidelitate, pentru clienții din magazinele fizice. Sistemul de fidelizare încadrează clienții în categoriile standard, bronze, silver sau gold, în funcție de totalul cumpărăturilor realizate de client, de-a lungul timpului. Mai multe cumpărături, reduceri mai mari!

Importatori direcți, cu experiență

Suntem importatori direcți, una dintre primele firme din România, ce activează în acest domeniu. Oferim prețuri corecte și produse originale.Vă ajutăm în alegerea modelului potrivit, cu siguranța unei garanții reale.

Produse originale, prețuri corecte

Datorită popularității de care se bucură în întreaga lume țigările electronice , au apărut pe piață o sumedenie de imitații, aceste produse neridicându-se însă la standardele de calitate și siguranță ale modelelor originale.

Vezi produsele

Țigara electronică funcționează! E mai ușor decât crezi.
SUS