AȚI UITAT PAROLA/UTILIZATORUL ?

CREAZĂ CONT

Răspunsuri la întrebările frecvente

În secțiunile de mai jos veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de livrarea produselor, dar și despre țigara electronică. Dacă nu găsiți răspunsul dorit, vă rugăm să ne contactați, utilizând formularul de pe pagina de Contact sau apelând Relații Clienți, la numerele afișate în subsolul  fiecărei pagini.

COMENZI, LIVRARE, CONT, RETUR, GARANȚIE

Livrările se efectuează în orice localitate din România, exclusiv prin curier rapid. Plata produselor se poate face ramburs, la primirea coletului, cu card bancar tip VISA sau VISA Electron sau prin transfer bancar, în avans. Înainte de a efectua o plată prin transfer bancar, vă recomandăm să ne contactați pentru confirmarea stocurilor.

Este foarte simplu să creați un cont de membru pe Evergrin.ro. Dispunând de un cont de membru veți acumula puncte la fiecare comandă, și totodată, veți face parte din Online Customer Club, beneficiind de reduceri suplimentare, în funcție de nivelul de client atins. Accesați secțiunea CONTUL MEU - ÎNREGISTRARE sau utilizați meniul superior - AUTENTIFICARE - CONT NOU. Completați datele necesare și contul va fi creat pe loc, fără a fi nevoie să-l confirmați. După crearea contului, vă puteți autentifica și puteți modifica datele dumneavoastră accesând CONTUL MEU. Puteți modifica numele, prenumele, adresele de facturare și livrare sau parola.

Costul de transport este de 15 lei, prin curier rapid Cargus, cu livrare în 24-48 de ore. Tariful este unic, pentru orice localitate din România, fără alte costuri suplimentare, indiferent de localitatea de destinație. Pentru comenzi de peste 150 de lei, transportul este gratuit.

În cazul comenzilor mai mari de 150 de lei, livrarea este gratuită, prin curier rapid Cargus,  pentru orice localitate de pe teritoriul României.

Puteți comanda produsele dorite atât telefonic, la numerele afișate pe site, cât și prin comandă online. Pentru a realiza o comandă online este necesară crearea unui cont de membru. După crearea contului și autentificare, adăugați produsele dorite în coșul de cumpărături și finalizați comanda, completând datele necesare pentru facturare și livrare. (nume, prenume, adresă, telefon). După finalizarea comenzii veți primi un e-mail de confirmare. De asemenea, vă vom contacta telefonic pentru a vă oferi detaliile referitoare la livrarea produselor.

Dacă ați efectuat o comandă online și nu ați primit mailul de confirmare, nici nu ați fost contactat telefonic de un reprezentant al departamentului de vânzări, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica înregistrarea comenzii în baza noastră de date.

Imediat după finalizarea comenzii online veți primi un e-mail de confirmare. De asemenea, veți fi contactat telefonic de un operator, pentru confirmarea comenzii. După trimiterea coletului veți primi un nou e-mail cu datele trimiterii și numărul coletului. Aceste informații le veți putea accesa și din contul dumneavoastră de membru, vizualizând comanda efectuată.

Comenzi realizate în zilele lucrătoare, înainte de ora 15 - veți primi produsele comandate a doua zi.
Comenzi realizate în zilele lucrătoare, după ora 15 - veți primi produsele comandate a treia zi.
La comenzile realizate vineri seara sau în weekend, produsele vor fi predate firmei de curierat luni și vor ajunge la destinatar în cursul zilei de marți. Nu se efectuează livrări sâmbăta.

Toate produsele livrate prin curier rapid vor fi însoțite de factură fiscală, iar produsele achiziționate din magazine, de bon fiscal. Garanția bateriilor și a componentelor electronice este de 180 de zile. Consumabilele nu beneficiază de garanție.
Dacă un produs achiziționat din magazine prezintă un defect, vă rugăm să vă prezentați cu produsul, însoțit de bonul fiscal, la unul dintre punctele noastre de vânzare. Produsele în garanție se înlocuiesc doar dacă nu este posibilă repararea acestora.
Dacă ați achiziționat produsele prin curier rapid, nu este necesară factura, dispunem de o copie a acesteia. Dacă doriți să trimiteți un produs achiziționat online, în garanție, costul transportului până la depozitul nostru va fi suportat de dumneavoastră și se va efectua prin curier rapid. După repararea sau înlocuirea produsului ce prezintă defecțiuni, vă vom retrimite produsele gratuit, prin curier rapid, la adresa indicată.
Vă rugăm să ne contactați întotdeauna înainte de a trimite un produs în garanție.

Da. Returul produselor se acceptă conform termenilor și condițiilor menționați mai jos și sunt în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online, pot fi returnate, fără invocarea vreunui motiv într-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile calendaristice începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Returul produselor se poate face prin aducerea produselor la sediul nostru sau prin trimiterea acestora printr-o firmă de curierat rapid. Vă recomandăm păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrității produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014. În cazurile în care produsele returnate prezintă deteriorări sau sunt incomplete, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, sau orice alte modificări față de starea în care au fost livrate, ne rezervăm dreptul de a opri o sumă din valoarea produsului (valoare cu TVA), sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

Vă rugăm să ne notificați în scris pe email: comercial@etigara.eu, privind hotărârea dumneavoastră de a returna un produs, cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data ridicării / primirii produsului.

Pentru mai multe informații privind dreptul de returnare a produselor, precum și garanțiile comerciale, vă rugăm să vizitați pagina Termeni și condiții , sau să ne contactați.

DESPRE ȚIGARA ELECTRONICĂ

Țigările electronice sunt dispozitive electronice ce conțin o baterie și un dispozitiv de vaporizare. Dispozitivul de vaporizare conține un element de încălzire care, alimentat de baterie, se încălzește și transformă lichidul țigării electronice în vapori inhalabili. Aroma vaporilor depinde de lichidul utilizat și poate fi de tutun, fructe, băuturi, dulciuri, mentă, etc. De asemenea, lichidul poate conține nicotină, în cantitatea dorită de utilizator, satisfăcând astfel și nevoia chimică a fumătorului. Opțional, se poate utiliza lichid fără nicotină.

Țigările electronice se adresează fumătorilor, cu vârsta de peste 18 ani. Utilizând țigara electronică alegeți aburi aromați, de glicerină vegetală și/sau propilen glicol. De asemenea, atunci când utilizați țigara electronică aveți opțiunea de a folosi lichide fără nicotină.Înainte de a achiziționa o țigară electronică, cereți întotdeauna sfatul medicului dumneavoastră de familie. Nu utilizați țigara electronică dacă nu sunteți sau nu ați fost fumător! Țigara electronică nu este o jucărie, în funcție de lichidul utilizat, aburii pot conține nicotină!

Țigara electronică nu se adresează minorilor! Țigara electronică nu este recomandată persoanelor sensibile la nicotină, cu probleme de tensiune sau probleme cardiace, astm, diabet, etc. Țigara electronică nu ar trebui utilizată de femeile însărcinate sau care alăptează. Nu achiziționați o țigară electronică înainte de a vă consulta cu medicul dumneavoastră de familie!Nu lăsați țigara electronică sau lichidele de reîncărcare la îndemâna copiilor!

Nu există suficiente studii pentru a afirma acest lucru cu siguranță, însă studiile efectuate până în prezent au arătat că țigara electronică este mult mai puțin toxică decât țigările convenționale. Aburii țigărilor electronice nu miros urât, nu pătează dinții, nu se impregnează în haine și nu sunt dăunători pentru cei din jur. Aburii țigărilor electronice nu conțin amoniac, benzen, cianură, gudron, naftalină, metanol, butan, arsenic și cele aproape 4000 de alte elemente chimice conținute în fumul țigărilor convenționale.

Da! Cu siguranță! După cheltuiala inițială ocazionată de achiziționarea unei țigări electronice, costurile lunare scad cu până la 80%. Un lichid de reîncărcare, de 30 de ml, este echivalentul a aproximativ 10-20 de pachete de țigări și are un cost mediu de 40 de lei. Singurele alte cheltuieli sunt reprezentate de schimbarea elementului de încălzire (a rezistenței) și nu sunt cuprinse între 6 și 15 lei pe lună. 

Acestea sunt cele mai des întâlnite mituri urbane, legate de țigara electronică, lansate din diferite interese împotriva comercializării țigărilor electronice, fără absolut nici o bază științifică.
Apa la plămâni sau pleurezia , reprezintă inflamarea pleurei, membrana alcătuită din două rânduri de țesuturi, care îmbracă fiecare plămân și pereții cavității toracice. Pleurezia apare cel mai des ca urmare a unei afecțiuni a plămânilor, cum ar fi o răceală netratată care duce la pneumonie, tuberculoza sau un abces. De asemenea boala poate fi cauzată de microbi, de rănire sau de prezența unei tumori.
Aburul inhalat, atunci când se folosește țigara electronică, nu are cum să ajungă în interiorul pleurei, astfel, țigara electronică nu are cum să producă această afecțiune.Cancerul poate fi cauzat de nitrozaminele specifice produselor ce conțin tutun, atunci când corpul este expus acestora pe o perioadă îndelungată, în cantități semnificative. Nivelul de nitrozamine conținut de lichidul pentru țigara electronică este la un nivel echivalent cu cel conținut de plasturi sau alte produse pentru renunțare la fumat, din farmacii. Ca exemplu, o țigară convențională tare, conține de 1300 de ori mai multe nitrozamine decât lichidul țigării electronice. Putem afirma astfel, că țigara electronică este de cel puțin 1000 de ori mai puțin toxică decât cea convențională.În ceea ce privește anticongelantul, urme infime, non-toxice (sub 1%), de dietilenglicol, un ingredient folosit ocazional în anticongelant, au fost detectate o singură dată, într-un cartuș de țigară electronică, de către FDA, în 2009. În nici un alt studiu, până în prezent, nu au mai fost descoperite urme ale acestui ingredient.

Da, atunci când utilizați țigara electronică, aveți opțiunea de a folosi lichide de reîncărcare fără nicotină. Nu este indicat să începeți direct cu lichide fără nicotină, dacă sunteți fumător, este preferabil să începeți cu un lichid cu o concentrație echivalentă cu țigările pe care le fumați și să coborâți trepat nivelul de nicotină, până ajungeți la lichide zero.

Există pe internet numeroase pagini, dicționare, resurse și informații despre țigara electronică, componentele acesteia și lichidele de reîncărcare. Puteți începe cu pagina țigării electronice de pe Wikipedia, în limba engleză, sau, pentru istoria completă a țigării electronice, rezultatele diferitelor teste și analize, noutăți și multe alte informații interesante,vă recomandăm pagina CSAA.

Importatori direcți, cu experiență

Suntem importatori direcți, una dintre primele firme din România, ce activează în acest domeniu. Oferim prețuri corecte și produse originale.Vă ajutăm în alegerea modelului potrivit, cu siguranța unei garanții reale.

Produse originale, prețuri corecte

Datorită popularității de care se bucură în întreaga lume țigările electronice , au apărut pe piață o sumedenie de imitații, aceste produse neridicându-se însă la standardele de calitate și siguranță ale modelelor originale.

Vezi produsele

Țigara electronică funcționează! E mai ușor decât crezi.
SUS