AȚI UITAT PAROLA/UTILIZATORUL ?

CREAZĂ CONT

ONLINE CU CARD BANCAR PRIN EUPLATESC

Sunt acceptate carduri VISA și VISA ELECTRON

Visa sau Visa Electron, EuPlatesc

La finalizarea comenzii, se poate opta pentru plata Online cu card bancar prin EuPlatesc, pentru cardurile Visa sau Visa Electron. Plățile cu carduri Mastercard sau Maestro, nu pot fi procesate.

Daca ați ales metoda de plată „Online prin card bancar”, după finalizarea comenzii, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plată online sigură?

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și Visa Electron, se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură, în primul rând, că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

plata card tigari electronice

PLATA ÎN SISTEM RAMBURS

Numerar, la primirea coletului

Plata ramburs

În cazul în care nu dorești să achiți produsele cu card online VISA, poți opta pentru plata numerar, la livrarea coletului. Dacă alegi această modalitate de plată, este foarte important să răspunzi la telefon, pentru confirmarea comenzii. Atenție! Comenzile cu plata ramburs nu sunt predate firmei de curierat, fără o confirmare telefonică prealabilă.

plata ramburs tigari electronice

TRANSFER BANCAR

Transfer în avans, în contul firmei

Transfer bancar în cont ING

Poți opta pentru plata în avans a produselor, prin transfer bancar. Atunci când vei finaliza o comandă și vei alege această metodă de plată, comanda va fi pusă în așteptare, până ce suma plătită va fi vizibilă în contul nostru. Vei primi un e-mail cu toate datele bancare necesare, pentru efectuarea transferului. După confirmarea plății, comanda se va procesa și se va preda firmei de curierat, fără necesitatea altei confirmări telefonice.

Atenție! Chiar dacă se primește dovada plății, produsele nu se vor livra înainte ca banii să fie vizibili în cont. Transferul din alt cont ING este instant, în timp ce transferul din altă bancă poate dura până la 24 de ore.

plata transfer bancar tigari electronice
SUS