AȚI UITAT PAROLA/UTILIZATORUL ?

CREAZĂ CONT

lichid tigara electronica

Două noi game de lichide

Jackpot și reVolt

Arome deosebite, prețuri economice!

antibacterial

Dezinfectant mâini

Soluție uscată, fără clătire, antibacterială

Păstrează-ți mâinile curate, lichid dezinfectant fabricat în UE

rpm40 smoktech

RPM40 Smoktech

Pod, cu tehnologie de mod!

Ecran color, wataj reglabil, capacitate ridicată

mag p3 tfv16

MAG P3 TFV16

Ultra rezistent, super atomizor!

Cea mai nouă tehnologie Smoktech, perfect pentru power vaping!

gen vaporesso

GEN SKRR-S Vaporesso

Nou tehnologie PULSE, chipset AXON

Un set Vaporesso premium, calitate și inovație!

lichid elixxir

Elixxir Shortfill

Lichide premium, fabricate în Europa

O gamă de lichide savuroase, amestecuri perfect echilibrate!

nord smoktech

POD Smoktech Nord 1100 mAh

Cel mai reușit pod al momentului, super aromă, super aburi!

Un dispozitiv ultra-compact, cu o funcționare perfectă.

morph smoktech

Morph 219 Smoktech

Ecran color tactil, 219W, atomizor sub-ohm TF Tank

Cel mai nou membru al familiei Smoktech

ALOHA City

Nu rata delicioasele shortfill-uri Aloha City

Amestecuri surprinzătoare, gusturi unice, savuroase

ego one

Seturi PRO

Moduri electronice, clearo premium

De la cei mai reprezentativi producători din domeniu

aramax power

Aramax Power 5000 mAh

Super autonomie, aromă excelentă!

Un dispozitiv puternic, perfect pentru inhalările directe

lichide hangsen

Hangsen Vengers Neutral

Noul Hangsen, mai bun ca niciodată!

O selecție unică de arome, conforme cu noul TPD european

card fidelitate

Bine ai venit în clubul reducerilor!

Vezi detaliile și condițiile

Reduceri online și în magazinele fizice, de până la 10% !

ANTERIOR
URMĂTOR

Comenzi și info 0745033239 (L-V 9-19 S 10-15 D ÎNCHIS)

BSKRS Vandy Vape

Un mic dispozitiv tip AIO, ce se remarcă prin aroma excelentă și producția ridicată de aburi. O țigară electronică simplu de utilizat, perfectă pentru începători și pentru utilizatorii ce preferă stilul de vapat clasic, MTL. Acumulator intern cu capacitatea de 1100 mAh.

Target II Mini

A doua variantă a popularului Target Mini, un dispozitiv îmbunătățit din toate punctele de vedere. Compact, cu acumulator intern de 2200 mAh și o putere maximă de 50W, Target 2 Mini funcționează cu noile rezistențe EUC, oferind o aromă curată și o producție ridicată de aburi.

Novo 2 Smoktech

Un pod premium, a doua generație a popularui Novo. Novo 2 se bucură de aceleași dimensiuni ultra-compacte, oferind însă o capacitate aproape dublă a acumulatorului intern, de 800 mAh. Novo 2 este un dispozitiv remarcabil, unul dintre cele mai reușite pod-uri ale momentului.

BINE AȚI VENIT PE EVERGRIN.RO!

Evergrin comercializează produse de înaltă calitate, la prețuri accesibile, fabricate de unii dintre pionierii și liderii pieței de țigări electronice, componente, accesorii și e-lichide, cum ar fi Joyetech, Kangertech, Vaporesso, Aspire, Eleaf, LiQua sau Hangsen.
Țigările electronice care se vând pe Evergrin sunt produse originale ale unor producători de renume în domeniu, urmărind întotdeauna să dispunem de ultimele modele și noutăți.

viață sănătoasă

DIFERITE AVANTAJE!

 • Fără gudron și miros urât.
 • Fără monoxid de carbon.
 • O gamă largă de arome
 • Vapori aromați, nu fum.
 • Încearcă să vapezi fără nicotină.
alege vapori

ALEGE VAPORI, NU FUM!

 • Diferite gusturi și arome.
 • Alege concentrația sau
 • folosește lichide fără nicotină.
 • Costuri lunare mai scăzute
 • Alege vapori aromați, nu fum!
atentie de unde cumperi

ATENȚIE DE UNDE CUMPERI!

 • Prețuri corecte.
 • Garanție reală.
 • Importatori direcți, cu experiență.
 • Vino la magazinele fizice
 • Te ajutăm să alegi.

ȚIGARA ELECTRONICĂ

Află de ce atât de multă lume a ales să folosească țigara electronică și care sunt avantajele oferite de aceasta. Află răspunsuri la întrebările cele mai frecvente, răspunsuri la miturile urbane, detalii tehnice, istoria țigării electronice și multe altele.

Alegând țigara electronică, veți avea posibilitatea să inhalați aburi aromați, putând utiliza chiar și lichide complet lipsite de nicotină.

Nu e deloc greu, e nevoie doar de alegerea modelului potrivit și de un strop de ambiție...

Țigara electronică este recomandată doar persoanelor majore, fumători. Acest dispozitiv este interzis minorilor și nu este recomandat pentru nefumători. Țigara electronică produce vapori aromați, care se inhalează, cu sau fără nicotină. Înainte de a achiziționa o țigară electronică, consultați medicul dumneavoastră de familie!

Nu există suficiente studii pentru a afirma acest lucru cu siguranță. Studiile efectuate până în prezent, au demonstrat faptul că țigara electronică este mult mai puțin toxică, comparativ cu țigările clasice. De asemenea, opțiunea de a folosi lichide cu zero nicotină este un plus.
Fumul conține arsenic, fenol, benzen, poloniu210, acetonă, cianură, DDT(insecticid), naftalină, amoniac, butan, gudron, plumb, metanol, în total peste 4000 de substanțe toxice foarte dăunătoare. La utilizarea țigării electronice nu există fum sau monoxid de carbon, doar aburi aromați.

Da, costurile se reduc în prima lună cu aproximativ 40% ,datorită cheltuielii inițiale, însă, începând cu a doua lună, odată ce țigara electronică a fost cumpărată, costurile se reduc cu până la 80%, singura cheltuială fiind lichidul
și la un interval aproximativ de două săptămâni o rezistență nouă.

Este indicat, ca pentru început, să alegeți un lichid cu aromă de tutun. Indiferent de lichidul ales, este probabil ca senzația inițială să fie de gust dulceag, datorită bazei e-lichidului, bază ce conține glicerină vegetală și/sau propilen glicol. Dacă reușiți să folosiți doar țigara electronică, pentru o perioadă de minim două săptămâni, senzația de dulce dispare. De asemenea, atunci când folosiți țigara electronică, puteți alege dintr-o gamă foarte variată de arome diverse sau de fructe, arome ce se pot vapa singure sau se pot amesteca cu aromele de tutun, în funcție de preferințele fiecăruia.

Este interzisă folosirea țigării electronice de către minorii sub 18 ani, de către persoanele sensibile la cofeină, sau care suferă de boli cardiace, hipertensiune, angină, astm, diabet zaharat, epilepsie, boli cronice, mamele care alăptează, femeile însărcinate.
Pentru a vă asigura, întrebați întotdeauna medicul de familie înainte de achiziționarea unei țigări electronice. Nu lăsați țigara electronică la îndemâna copiilor!

Nu e complicat!trei pași

Dorești să vapezi?.
Poți alege vapori aromați, poți utiliza lichide complet lipsite de nicotină sau cu o concentrație foarte scăzută, poți spune adio mirosului de fum, gudronului și monoxidului de carbon. E nevoie doar de puțină ambiție și de urmarea câtorva pași importanți.

țigara electronică

Modelul potrivit

Vino la oricare din magazinele noastre și te vom ajuta să alegi modelul potrivit. Nu toate țigările electronice sunt la fel. Alege cu atenție!

țigara electronică

Ambiție

Încearcă să folosești corect țigara achiziționată, testează lichidele până îl găsești pe cel potrivit, există o gamă foarte variată de gusturi și arome. E mai ușor decât crezi.

țigara electronică

Redu nicotina

Încearcă să reduci treptat nivelul de nicotina, scopul final fiind nicotină zero, moment în care scapi de dependență și poți renunța dacă îți dorești, chiar și la țigara electronică.

SUS