AȚI UITAT PAROLA/UTILIZATORUL ?

CREAZĂ CONT

Produsele comandate se livrează prin curier rapid Urgent Cargus, tarif unic 15 lei, oriunde în România. Pentru comenzile de peste 200 de lei, livrarea este gratuită.

Livrări prin curier rapidÎn 24 de ore

Livrările se efectuează doar prin curier rapid, pe teritoriul României, iar plata se efectuează în sistem ramburs, la primirea coletului. Comenzile se pot realiza online, 24 de ore din 24, sau telefonic, la numerele afișate pe site. În cazul comenzilor online, vă vom contacta telefonic, pentru confirmarea comenzii.

ramburs tigara electronica

COSTURI DE LIVRARE

Costul transportului este de 15 lei, pentru orice localitate din România. În ziua livrării, destinatarul va primi un e-mail cu toate informațiile aferente livrării, incluzînd numărul AWB, precum și numerele de contact ale firmei de curierat.

LIVRARE

Comenzile primite până în ora 15, sunt expediate în aceeași zi și ajung la destinatar în 24 de ore. Se pot efectua livrări sâmbăta. Comenzile primite de sâmbătă, după ora 11 și în weekend, vor fi predate luni firmei de curierat și vor ajunge la destinatar în cursul zilei de marți.

atentie de unde cumperi

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile mai mari de 200 de lei, livrarea este gratuită, prin curier rapid, în orice localitate de pe teritoriul României. Atunci când se vor adăuga în coș produse cu o valoare mai mare de 200 de lei, va apărea mesajul LIVRARE GRATUITĂ prin Urgent Cargus.

SUS